Køb en trekvartseng til dit kollegieværelse

Skal du til at flytte ind i et kollegieværelse, og er du i tvivl om, hvordan du indretter værelset bedst muligt? Der er hjælp at hente! Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvordan man bedst muligt indretter et kollegieværelse. Værelset har nemlig ofte en forholdsvis lille størrelse, og du skal samtidig have plads til alle dine ting, idet du er flyttet hjemmefra.

Få mest muligt ud af rummet

Når du skal indrette dit kollegieværelse, skal du gøre dig tanker om, hvordan du får mest muligt ud af det. Der er nemlig nok ikke tale om det største værelse, så derfor skal du tænke dig om i forhold til hvor, du sætter dine møbler. Du vil nemlig højst sandsynligt stadig gerne have en del gulvplads, selvom du får dit værelse møbleret.

En trekvartseng egner sig perfekt til et kollegieværelse. Der er nemlig ikke tale om en dobbeltseng, så derfor tager den ikke lige så meget plads.

Men sengen er samtidig større end en enkeltmandsseng, hvilket er smart, hvis du skal folk til at overnatte på dit værelse. Det kan nemlig være, at der ikke er nok gulvplads til, at du kan lægge en madras på gulvet. Det er samtidig også rart, at du har mulighed for at kunne invitere en person med hjem at sove, hvis du en dag skulle få lyst til det.

Gør dit kollegieværelse hyggeligt og personligt

Det vigtigste, når det kommer til indretningen af dit nye kollegieværelse, er, at det bliver et sted, hvor du godt kan lide at være. Dette betyder, at du skal sørge for, at du indretter værelset på den måde, som lige netop du synes er hyggelig.

Det kan være, at du har nogle personlige pynteting med dig, som kan stå i din vindueskarm. Det kan også være, at du har printet nogle billeder af din familie og dine venner, som kan pynte på væggene. Det handler altsammen om, at du indretter dit værelse på den måde, som du har lyst til. Det er trods alt dig, der skal være mest på værelset.