Når du ikke kan få jul nok

Hører du til dem, der allerede begynder at gå i julemode allerede i august, eller måske endnu tidligere? Så elsker du nok alt, hvad der har med jul at gøre. Det kan være, at du går juleamok både ude og inde, og når vi når til december, så har du allerede været i gang længe.

Du har måske været i fuld gang med produktionen af årets nye julepynt og julegaver sådan nogenlunde hele året rundt. Og måske vil du gå så meget all in på jul, at du vælger at bosætte dig på en vej, hvis navn har med jul at gøre. Så er du hardcore – og det kan rent faktisk godt lade sig gøre. Der er nemlig flere vejnavne rundt omkring i Danmark, der har nogle julerelaterede vejnavne. Sådan et sted må du da bare bo.

Gadenavne, der kan relateres til jul

Vil du gå langt som til at bo på en vej, som hedder noget, der har med jul at gøre, så er der flere steder i landet, hvor det kan lade sig gøre. Hvis du kigger på denne liste over ti gadenavne fra hele landet, som er meget julede. Vælger du at slå dig ned på en af de veje, så er der garanti for, at den konstante julestemning er sikret.

Du kan for eksempel komme til at bo på Rensdyrvænget i Kolding. Det er virkelig et sødt og julet gadenavn. Hvem vil ikke gerne bo der? Eller hvad med Nissedalen i Skovlunde? Ville det ikke være totalt hyggeligt at bo der? Er du en passioneret julefreak, så må du da bo sådan et sted. Så vil din julestemning få et ekstra gear, hver gang du skal skrive eller nævne din adresse.

Julestemning hele året

Det er kun jul en gang om året. Det ved du jo godt. Men alligevel kan du jo godt tyvstarte lidt. Julepynt og julegaver kan du fint producere hele året rundt. Du kan også afprøve nogle nye spændende opskrifter på julesmåkager og anden lækker julemad, så er du klar til jul med de allerbedste.

Du kan også forberede dig i god tid på den udendørs julepynt, som du skal have sat op i år. Det tager sin tid at blive klar til det, og derfor må du starte i god tid. Der er jo også mange julesange og meget julemusik, som du skal have øvet dig på eller lyttet igennem.

Med alt det, du skal nå, inden det bliver jul, så har du nok at se til. Den ultimative garanti for julestemning hele året rundt får du nok ved at bo på en vej, som har et julerelateret navn. Så bliver det ikke bedre.